Lake Champlain

Det var många som trängdes på volleybollplanen så vi kollade på istället // Jag och Malou hittade Herbie! Så mycket kärlek till ägaren // Vi åkte skolbuss både dit och tillbaks. Jag kan bekräfta ryktet att dem är oerhört obekväma...
 
Idag åkte vi till Lake Champlain, en ganska stor sjö som främst ligger på gränsen mellan Vermont och New York men även lite över den kanadensiska gränsen. Vädret var inte riktigt på topp så jag satte faktiskt aldrig på mig bikinin utan gick istället runt i hoodtröja och långkjol. Men det var en mysig dag ändå.
 
Ikväll har vi spelat ytterligare två matcher i volleybollturneringen. Den första var riktigt dålig. Vi låg under från början och hade verkligen inget sammarbete i laget så vi förlorade stort. Den andra matchen spelade vi riktigt bra och ledde mer än halvvägs, sen gjorde vi flera dumma misstag och gick ej segrande ur denna match heller. Riktigt segt och vi är nu ute ur turneringen.
 
Dagens höjdpunkt var dock vårt State Meeting som vi hade efter volleybollen. Min IEC är en av lärarna här på Camp och ytterligare fyra utbyttesstudenter i min IEC-grupp är här, så det var riktigt kul att träffa några som ska till samma område! Det bästa var dock att en av de norska tjejerna till och med ska gå på samma skola som mig, så jag kommer inte behöva äta lunch på toan(i äkta Mean Girls-anda) första skoldan!